VANLIGA FRÅGOR

Här kan du hitta snabb hjälp

Du hittar svaren på de flesta frågor i våra vanliga frågor och svar.
Om din fråga inte finns med, vänligen fyll i formuläret.

Populära frågor

Leveranssättet beror på produkten. Det finns produkter som levereras direkt till dig av en speditör/post och för andra produkter finns det också möjlighet att hämta dem på plats på något av våra försäljningsställen.

Du har 14 dagars rätt att returnera alla våra produkter utan att ange någon orsak. Fraktkostnaderna för returen betalas av kunden och varorna måste skickas till vår adress.

Leveransavgifterna täcker endast leverans till den angivna leveransadressen. Om du returnerar varorna är leveranskostnaderna därför uteslutna och du måste själv stå för kostnaderna.

Hittar du inget svar?

Leverans & rabatter

På vår plattform hittar du många kampanjer. Vi har skapat en särskild kategori så att du alltid kan hitta de bästa kampanjerna.

Ja, vi levererar alla våra produkter i hela Europa, så långt det är möjligt med post eller spedition.

Vi försöker skicka dina varor till dig på det bästa och mest miljövänliga sättet. När du har gjort en beställning hos oss meddelar vi dig om att dina varor har skickats.

När vi tar emot en beställning behandlar vi den inom 24 timmar. Den normala leveranstiden är mellan 3 och 5 dagar. Det kan dock också hända att det tar upp till 10 dagar för varorna om ett externt rederi anlitas.