Naturdepå

Om oss

Som naturälskare vill vi dela vår vision och motivation med dig genom våra produkter.
Vi älskar naturen och skulle vilja bidra tillsammans med dig.

Vår vision
“Med perfekta naturprodukter vill vi stödja organisationer som bidrar till ett bättre klimat och bättre levnadsvillkor genom våra miljöpoäng.”
Miljöpunkter

Vad är miljöpoäng och hur fungerar det?

01

Stöd Miljön Med Varje Beställning

Du får miljöpoäng för varje produkt. Med dessa miljöpoäng hjälper vi ideella organisationer som arbetar för en ren och hälsosam miljö.

02

Hur beräknas miljöpoängen?

Miljöpoängen baseras på hållbarhet, koldioxidutsläpp och hantverk. Varje produkt utvärderas individuellt enligt dessa kriterier.

03

Vad händer med miljöpoängen?

Vi donerar miljöpoängen till enskilda organisationer. Det innebär att om du köper produkter från oss med sammanlagt 1 000 miljöpoäng donerar vi 100 kronor till utvalda organisationer.

Till exempel: Du beställer för 1000 kr (=1 000 miljöpoäng) från oss och vi donerar 100 kr till en välgörenhetsorganisation för vår miljö.

Vi behöver din hjälp

Vi behöver fortfarande 1 miljon miljöpoäng
för att bygga en Tiny House Village för unga och gamla.

Vi i Naturdepå stöder Tiny Living Foundations projekt tillsammans med dina totala miljöpoäng. Den ideella organisationen Tiny Living Foundation vill öppna den första Tiny House Village i Sverige, där unga och gamla kan bo tillsammans. I denna unika Tiny House Village hjälper äldre människor varandra och gör aktiviteter tillsammans med yngre människor. Med det här projektet vill Tiny Living Foundation föregå med gott exempel och visa att ålderdomen inte har förlorat sitt värde i vårt samhälle och vill skapa en unik plats för äldre människor tillsammans med yngre människor.

Genom att köpa en produkt från Naturdepå bidrar du till att ge äldre människor en alternativ framtid i stället för ett ålderdomshem.

Exempel: Mt Hood Tiny House Village
Tiny House Village